Dutch Aquadesign

Aquadesign-X

Wat is...

 

Wij zijn een ontwerp- en bouwstudio, gespecialiseerd in het bouwen van aquariums op maat.

 

Naast dat wij natuurlijk gewoon volglas aquariums bouwen, zijn wij gespecialiseerd in het maken van grote en bijzondere aquariumconstructies en vijvers van onbreekbaar M.A.F.-materiaal. Alom bekend geworden onder de naam M.A.F.-bakken. (multiplex aquarium fabricage). Dit is een onderdeel van de activiteiten van de stichting Natuur Onder Water.

 

Dit unieke bouwconcept is LICHT, ZEER STERK tot ONBREEKBAAR en ENERGIEBESPAREND!

 

Wij laten onze multiplex platen voorzien van een extra dikke kunststoflaag. Dit laten wij speciaal maken en dit materiaal heeft zich de afgelopen 25 jaar duidelijk bewezen.

 

Nog een NIET onbelangrijke bijkomstigheid, is het gemak waarmee zeer grote M.A.F.-aquaria vervoerd kunnen worden. Namelijk; gewoon op een aanhangwagen!Omdat de meeste wanden van hout zijn, hoeft er geen speciale bescherming tegen breuk van de wanden te worden geregeld.

 

De afwerkingsmogelijkheden:

Een afgewerkt aquarium wordt standaard opgeleverd met populierentriplex. Het komt vaak voor dat de klant dit zelf wil verven. Afwerking met ander materiaal, en afwerking op kleur is ook mogelijk. Tevens kan het aquarium in het geval van kleinere modellen gelamineerd worden.

- Ook kunt u, in overleg, voor andere opties kiezen.