Dutch Aquadesign

Aquadesign-X

Wat is...

 

Wij zijn een ontwerp- en bouwstudio. Gespecialiseerd in het bouwen van aquariums op maat.

Daarnaast leveren wij totaaloplossingen voor uw unieke situatie. Aquarium, verlichting, filtering, inrichting en vissenbestand.

Wij kunnen het complete pakket verzorgen.

 

Naast dat wij natuurlijk gewoon volglas aquariums bouwen, zijn wij gespecialiseerd in het maken van grote en bijzondere aquariumconstructies en vijvers van onbreekbaar M.A.F.-materiaal. Alom bekend geworden onder de naam M.A.F.-bakken. (multiplex aquarium fabricage).

 

Dit unieke bouwconcept is LICHT, ZEER STERK tot ONBREEKBAAR en ENERGIEBESPAREND!

 

Het plaatmateriaal dat wij gebruiken laten wij speciaal maken voor de bouw van aquariums.

Dat, in combinatie met ons unieke bouwconcept, heeft zich de afgelopen jaren bewezen.

 

Nog een NIET onbelangrijke bijkomstigheid, is het gemak waarmee M.A.F.-aquaria vervoerd kunnen worden.

In tegenstelling tot volglas aquariums, heben onze aquariums een onbreekbare bodem. Daardoor kunnen ze gemakkelijk op een aanhanger vervoerd worden.

Daardoor kunnen onze klanten er ook voor kiezen hun aquarium zelf ophalen.

 

De afwerkingsmogelijkheden:

Afgewerkte aquariums zijn bij ons standaard afgewerkt in populierentriplex. Wij gebruiken geen HPL oomdat wanneer een groot aquarium gevuld wordt met water,

het zich altijd iets zal gaan "zetten" door het gewicht van al dat water. Daardoor kunnen er kieren onstaan bij een afwerking van HPL.

Populierentriplex is natuurlijk materiaal en net iets flexibeler. Daardoor blijft de afwerking er bij een groot aquarium netjes uitzien.

Daarnaast is het materiaal makkelijk te verven in iedere gewenste kleur. Maar het kan ook gelakt of gebeitst worden. En het geeft een natuurlijke en uistraling.

Natuurlijk kan het ook in ander materiaal afwerkt worden.